Тернополянам пропонують скористатись правом на податкову знижку

09 Сер 2015 / 17:51 | Переглядів: 2441

податкова знижка

Прийом податкових декларацій від громадян на отримання податкової знижки за підсумками 2014 року здійснюється до кінця 2015 року, зазначили у відділі адміністрування податку на доходи фізичних осіб Тернопільської об'єднаної ДПІ.

Право на податкову знижку мають громадяни, які в 2014 році отримували дохід у вигляді заробітної плати та сплачували за навчання закладам освіти, сплачували проценти за іпотечним житловим кредитом, страхували себе або членів своєї сім'ї, оплачували допоміжні репродуктивні технології, всиновлювали дітей або понесли витрати у зв'язку із переобладнанням транспортного засобу.

Якщо платник податку не скористається правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, то таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Отримати практичну допомогу щодо заповнення таких декларацій можна під час тренінгів, які проводяться щопонеділка у приміщенні Центру обслуговування платників за адресою: вул. Білецька 1, кабінет № 119. Довідки за телефоном: 43-46-46.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.