Тернопільські депутати звернулись до Уряду, аби той виділив гроші на пільгові перевезення

23 Лют 2016 / 14:46 | Переглядів: 2322

пільговики 2и5м2 25 мм2

Депутати міської ради звернулись до Уряду про виділення державної субвенції на пільгове перевезення. Нагадаємо, що цьогоріч витрати напільговийпроїздгромадян покладені на місцеві бюджети.

Днями це питання розглянули у ВерховнійРадіУкраїни.Законопроектом, зокрема, пропонується передбачити з державного бюджету місцевим бюджетам субвенцію на надання пільг і на компенсацію за пільговий проїзд.

Голова Верховної Ради України ВолодимирГройсман привітав ухвалення цього закону і зазначив, що це дозволить терміново врегулювати питання компенсацій за пільговий проїзд для окремих категорій громадян, що виникло після ухвалення Державного бюджету на 2016 рік.

До слова, Тернопіль одне з небагатьох міст України, де ціни на проїзд у громадському транспорті залишились на найнижчому рівні.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.