Терміни не переносяться

03 Вер 2013 / 17:48 | Переглядів: 1837

календар

П'ятниця, 13 вересня, - останній день подання:

  • звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (форма № ЗВР-1) за серпень 2013 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку;
  • довідки про використані розрахункові книжки;
  • заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу 2013 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік.

Цього ж дня збігає термін сплати збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за жовтень та збору за здійснення діяльності у сфері розваг (з придбанням торгового патенту) за IV квартал 2013 року.

Увага! На відміну від граничних строків подання звітності, які переносяться на наступний за вихідним або святковим робочий день, для строків сплати податків та зборів у Податковому кодексі України таке перенесення не передбачено. Тому податки та збори, останній строк сплати яких спливає у неробочий (вихідний або святковий) день, слід сплатити напередодні.

Звітуючи перед податковими органами в електронному вигляді, ви, шановні платники, економите свій дорогоцінний час і значно спрощуєте роботу своєму бухгалтерові. З детальнішою інформацією щодо подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на головній сторінці веб-порталу Міндоходів (minrd.gov.ua) в окремому розділі „Платникам податків про електронну звітність” та суб-сайту Міндоходів у Тернопільській області (trminrd.gov.ua).

Довідки за тел.: 15-07, 52-12-27.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.