Податковий календар на тиждень

01 Жов 2013 / 14:59 | Переглядів: 2900

календар

Вівторок, 15 жовтня, - останній день подання звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (форма № ЗВР-1) за вересень 2013 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку; довідки про використані розрахункові книжки.

Цього ж дня закінчується термін сплати збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за листопад 2013 року.

П'ятниця, 18 жовтня, - останній день сплати авансового внеску з єдиного податку за жовтень 2013 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп

Увага! На відміну від граничних строків подання звітності, які переносяться на наступний за вихідним або святковим робочий день, для строків сплати податків та зборів у Податковому кодексі України таке перенесення не передбачено. Тому податки та збори, останній строк сплати яких спливає у неробочий (вихідний або святковий) день, слід сплатити напередодні.

Звітуючи перед територіальними органами Міндоходів в електронному вигляді, ви, шановні платники, економите свій дорогоцінний час і значно спрощуєте роботу своєму бухгалтерові. З детальнішою інформацією щодо подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на головній сторінці веб-порталу відомства (minrd.gov.ua) в окремому розділі „Платникам податків про електронну звітність” та суб-сайту Міндоходів у Тернопільській області (tr.minrd.gov.ua).

Довідки за тел.: 15-07, 52-12-27.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.