Спрощенці сплатили до місцевих бюджетів майже 20 мл. грн. єдиного податку

17 Тра 2013 / 08:35 | Переглядів: 1885

Гроші

Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 9,4 млн. грн. На думку заступника начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василя Кравця, така позитивна тенденція щодо сплати єдиного податку є прогнозованим результатом втілення нових податкових сервісів, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та новому підходу у взаємовідносинах податкових органів із бізнесом.

Майже 70 відсотків єдиного податку до міської казни сплатили підприємці-спрощенці, а це 12,1 млн. грн., що на 5,7 млн. грн. перевищує відповідний показник минулого року. Від підприємств, які обрали спрощену систему оподаткування надійшло майже 5,2 млн. грн. цього платежу, або на 2,5 млн. грн. більше. Загалом суб'єкти господарювання спрощеної системи оподаткування поповнили скарбницю Тернополя, сплативши майже 17,3 млн. грн. єдиного податку, а це на 8,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

До скарбниці Тернопільського району поступило понад 2,6 млн. грн. єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 1,2 млн. грн. Від підприємців-спрощенців надійшло 2,2 млн. грн., а від юр-осіб - 447,1 тис. грн. єдиного податку.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.