Тарас Батенко: «Сподіваюся, що уже найближчим часом одна з найгірших доріг Львівщини, яку не ремонтували більше 30 років, перетвориться у автобан європейського зразка»

11 Кві 2017 / 05:21 | Переглядів: 2124

Дорога "Тернопіль - Львів"

Як повідомляє ZOLOCHIV.NET, з початку місяця нарешті розпочалися ремонтні роботи автодороги H-02 Львів-Золочів-Тернопіль. Про це у Фейсбук написав народний депутат України Тарас Батенко.
“Минулого року вдалося вдалося зробити дорожні роботи зі сторони Тернопільської області до міста Золочів. Цьогоріч завдяки хорошій погоді роботи стартували швидко і є реалістичним прогноз на закінчення робіт - кінець літа 2017 року. Повідомляють, що уже зроблено 22 км автодороги. Важливо, що підрядна організація облаштовує два шари асфальтобетону товщиною 15 см та надасть гарантії на 10 років.
Сьогодні Міністр інфраструктури Володимир Омелян та заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський у межах робочої поїздки проінспектували проведення робіт на трасі Львів-Тернопіль між селами Печенія та Куровичі.
Сподіваюся, що уже найближчим часом одна з найгірших доріг Львівщини, яку не ремонтували більше 30 років, перетвориться у автобан європейського зразка який з'єднає з центром та півднем країни.” - повідомив Тарас Батенко.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.