Шахраї-аферисти телефонують від імені працівників податкової

01 Лют 2017 / 21:27 | Переглядів: 2604

шахраї тел

Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція інформує громадськість про те, щоднями відновилась діяльність шахраїв-аферистів злочинним шляхом заволодіти грошовими коштами підприємств та фізичних осіб-підприємців.

Зокрема, здійснюючи телефонні дзвінки із стаціонарних телефонів, зловмисники пропонують зателефонувати на мобільний номер: 063-42-13-730, де від імені керівництва ОДПІ, вимагають перерахувати грошові кошти на відповідний картковий рахунок.

Вкотре нагадуємо, що службові особи Тернопільської ОДПІ жодних вказівок збирати гроші від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть.

Отож, наполегливо радимо бути пильними та обачними, а при виявленні таких випадків шахрайства, слід негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону: (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки заадресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.