Семінар для волонтерів відбувся у фіскальній службі

30 Гру 2015 / 17:43 | Переглядів: 2166

семінар волонтерсво податкова

Всеукраїнський семінар для платників податків-волонтерів на тему: "Волонтерська діяльність в Україні" відбувся в Державній фіскальній службі України. У семінарі в режимі відеозв'язку взяли участь волонтери з усіх областей, у тому числі й з Тернопільщини. Присутнім на заході був і заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик, який принагідно поспілкувався з волонтерами.

Основних тематичних напрямків семінару було декілька: порядок ведення Реєстру волонтерів, подання звітності та сплата податків фізичними особами-волонтерами, волонтерська діяльність неприбуткових організацій та митне оформлення і пропуск товарів. Кожен блок супроводжувався питаннями від волонтерів з різних областей, відповіді на які надавали фахівці ДФС України.

Тернопільські волонтери зазначили, що подібні семінари необхідні, адже у їхній діяльності виникає чимало спірних запитань щодо податкового та митного законодавства. Тому незважаючи на постійний брак часу, пов'язаний із волонтерською діяльністю, вони готові виділяти час на конструктивний діалог та доступні роз'яснення.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.