Податкове законодавство розяснюватимуть на семінарі у Тернополі

10 Чер 2013 / 09:37 | Переглядів: 2421

податкова будівля

Міністерство доходів і зборів України спільно з Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України" 14 червня 2013 року у Тернополі організовують проведення семінару для платників податків Тернопільської, Рівненської, Івано-Франківської та Хмельницької областей на тему "Вимоги чинного законодавства щодо справляння податків". У програмі - розгляд питань щодо адміністрування податку на прибуток, податку на додану вартість в умовах нової редакції Податкового та Митного кодексів України, розрахунків з фізичними особами. Будуть розглянуті актуальні питання щодо справляння плати за землю і фіксованого сільськогосподарського податку, а також роз'яснено основні положення та норми митного законодавства. Детальніше із програмою семінару можна ознайомитися на суб-сайті Територіальних органів Міндоходів у Тернопільській області в розділі "Анонси" за адресою (tr.minrd.gov.ua).

Для участі в семінарі просимо зареєструватися у Тернопільському регіональному відділенні Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" за тел. (0352) 55-00-27.

За матеріалами Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.