Актуальні питання з податку на прибуток підприємства. Сервіси Міндоходів.

16 Лип 2013 / 15:05 | Переглядів: 2441

Гроші

Про це йшлося під час чергового семінару, який провели нещодавно фахівці інформаційно-комунікаційного відділу Тернопільської об'єднаної ДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області для суб'єктів господарської діяльності - юридичних осіб.

Відкрила семінар перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Світлана Гудима, яка ознайомила присутніх про напрямки діяльності органів Міндоходів, про ту нормотворчу та методологічну роботу яку проводить новостворене міністерство.

Окрім актуальних питань по податку на прибуток та спрощеної системи оподаткування на семінарі обговорювались особливості оподаткування податком на доходи фізичних осіб окремих сум та виплат, подання розрахунку за формою 1 ДФ.

Враховуючи, що на семінар також запрошувались і суб'єкти господарювання - юридичні особи - спрощенці, котрі продовжують подавати звітність на паперових носіях, начальник управління інформаційних технологій та обліку платників Ірина Вятчанінова акцентувала особливу увагу на перевагах податкової звітності в електронному вигляді. Вона також відповіла на численні запитання платників.

Доводячи до присутніх сервіси Міндоходів, учасникам семінару було наголошено, що не потрібно шукати обхідних шляхів, аби перевірити надійність своїх ділових бізнесових партнерів чи подати звернення.

Адже такі сервіси, як "Реєстрація платників ПДВ", "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера", "Анульовані свідоцтва платників ПДВ", "Пульс" та інші уже послугували десяткам тисяч користувачів сайту Міністерства.

Також враховуючи, що захід проводиться напередодні Дня бухгалтера, усіх присутніх привітали з професійним святом.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.