Повідомлення про прийняття працівників на роботу можна подавати в електронній формі

05 Сер 2015 / 18:09 | Переглядів: 2079

Вакансії

Повідомлення про прийняття працівника на роботу можна подавати засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису.

У зв'язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17червня2015 року №413"Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу" платникам можна подавати повідомлення про прийняття працівника на роботу засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису.

Ці документи подається аналогічно до схеми подачі інших електронних звітних даних згідно чинного законодавства.

Платники податків м. Тернополя та Тернопільського р-ну можуть отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису у відділі реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль, вул. Білецька, 1, кім. 122, контактний тел. (0352) 23-53-61.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.