Понад 90 тисяч громадян уже звернулось у Центр обслуговування

15 Тра 2018 / 19:03 | Переглядів: 1905

Податкова Центр обслуговування платників податків

Упродовж

січня-квітня 2018 року фахівці Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ надали більш як 16 тисяч адміністративно-податкових послуг 93116 громадянам.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом перших чотирьох місяців 2018 року в Центрі видано 6733 реєстраційних номери.

Окрім цього¸ видано 4377 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів, зареєстровано 1158 книг обліку розрахункових операцій та надано 1082 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Нагадаємо, що у Центрі обслуговування платників надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники у зручний для них час можуть подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги чи отримати ключі електронного цифрового підпису.

Адреса Центру обслуговування платників: вул. Білецька, 1. Телефон для довідок: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.