Подання додатку 5 до декларації з ПДВ

05 Гру 2013 / 07:35 | Переглядів: 2479

Гроші

Форми податкової звітності з ПДВ затверджені наказом Міністерства фінансів України від 25.11.2011 №1492. Формою декларації з ПДВ передбачена колонка “Код додатка”. У разі заповнення платником відповідного рядка декларації, в якому визначено код додатка, обов'язковим є подання такого додатка.

Якщо в рядках податкової декларації з ПДВ відсутні дані - проставлені лише прочерки, що свідчить про відсутність у звітному (податковому) періоді у платника ПДВ господарської діяльності, а отже - про відсутність у нього господарських стосунків з контрагентами (покупцями/постачальниками), то розшифровки податкових зобов'язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів (Д5) додаток 5 до податкової декларації з ПДВ не заповнюється і не подається.

Інформаційно - комунікаційний відділ
Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.