Отримайте інформаційно-довідкові послуги ДФС в режимі оnline

03 Тра 2018 / 07:25 | Переглядів: 1516

Онлайнкоференція

У Тернопільській ОДПІ зазначили, що суб'єкти господарювання та громадяни мають можливість отримати інформаційно-довідкові послуги врежимі оnlineта надати усні звернення громадян, відповідно доЗакону "Про звернення громадян"зателефонувавши до Контакт-центру за номером телефону:0 800 501 007(безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв'язку.

Інформація, яка надається за допомогою автовідповідача, систематизована за напрямками:

Кнопка 0- отримання інформації з питань стану обробки електронної звітності та опрацювання файлів запитів про доходи для призначення субсидій;

Кнопка 1- отримання інформаційно-довідкових послуг;

Кнопка 2- скасування у телефонному режимі посиленого сертифікату або отримання консультації щодо електронного цифрового підпису;

Кнопка 3- залишити усне звернення громадян, відповідно до Закону України "Про звернення громадян";

Кнопка 4- залишити інформацію на сервіс "Пульс";

Кнопка 5- залишити інформацію про особу, стосовно якої проводиться перевірка, щодо поширення на неї заборон відповідно до ЗУ "Про очищення влади";

Кнопка 6- залишити повідомлення працівниками ДФС про порушення вимог ЗУ "Про запобігання корупції" іншою особою ДФС;

Кнопка 7- довідкова інформація щодо самостійного пошуку відповідей на запитання у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі та електронної адреси, на яку можна надіслати запитання.

Інформаційно-довідкові послуги надаються з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобільного телефону за номером:+380 44 454 16 13.

Докладніше - у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ. Телефон для довідок: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.