Не зайві для громади Тернополя сім десятків мільйонів

15 Тра 2017 / 07:23 | Переглядів: 2009

тернопіль 847645

Бюджет Тернополя впродовж чотирьох місяців отримав більш як 291 млн грн податкових надходжень. Про це зазначив виконувач обов'язків начальника Тернопільської ОДПІ Сергій Бабій. А це - на 74,5 млн грн більше, як за такий же період минулого року.

Більш як 61 відсоток у надходженнях - це податок на доходи фізичних осіб, якого мешканці та представники бізнесу обласного центру сплатили майже 180 млн грн, що на 56 млн грн більше, як торік. Платники, які обрали спрощену систему оподаткування, внесли до бюджету 49,6 млн грн єдиного податку, а 24,7 млн грн надійшло у вигляді акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання підакцизних товарів. Землекористувачі поповнили місцеву скарбницю на27,5млн грн платою за землю, а власники нерухомого майна - на 7,3 млн грн, з яких 6,7 млн сплатили юридичні особи та 533,4 тис грн - фізичні особи. За елітні авто бюджет отримав трохи більше як пів мільйона гривень транспортного податку.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.