Спільний внесок у районну казну

12 Чер 2017 / 23:02 | Переглядів: 1623

Податкова Бабій Сергій Арсенович

Понад

71 млн грн податкових надходжень отримав бюджет Тернопільського району впродовж січня-травня поточного року. Про це інформував в.о. начальника Тернопільської ОДПІ Сергій Бабій під час традиційної зустрічі з представниками мас-медіа, приуроченої Днюжурналіста. Він зазначив, що це на 16,4 млн грн більше, як за аналогічний період 2016 року. Найбільше, а це - 44,0 млн грн складають поступлення податку на доходи фізичних осіб, аакцизний податок, який "прямою гривнею" надходить до бюджетів сіл та селищ, збагатив місцеву казну на 4,2 млн грн.

"Єдинники" внесли до бюджету 13,3 млн грн, з яких 2,1 млн грн - сплатили аграрії-спрощенці, а власники та орендарі земельних ділянок - 7,6 млн грн плати за землю. Розпочалисплату податку на нерухоме майно фізичні особи, сума якого склала поки 89,2 тис грн, а от юридичні особи - власники нерухомості, уже сплатили з початку року 1,6 млн грн.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.