Назустріч переселенцям

30 Вер 2014 / 08:35 | Переглядів: 2313

зайнятість переселенці біженці семінар

Нещодавно у залі засідань сільської ради села Великі Гаї відбулась зустріч з особами переселеними із зони АТО. У вирішенні невідкладних питань, що стосується інтересів громадян, переселених із зони АТО взли участь голова сільської ради та її члени, дільничий інспектор, начальник відділу соціальних виплат та заступник директора міськрайонного центру зайнятості.

Голова сільської ради Олег Кохман наголосив про індивідуальний підхід до вирішення проблем та потреб кожного біженця, кожної долі. Для людини важливо бути впевненим у своєму майбутньому, у майбутньому своїх дітей.

Таку впевненість надає наявність роботи. Більшість переселенців з тих чи інших причин не має частини документів, які необхідні для реєстрації у соціальних службах. Але для пошуку підходящої роботи це не так і важливо, - пояснила заступник директора міськрайонного центру зайнятості Галина Яворська. Головне — бажання працювати. “А знайти роботу, в тому числі тимчасову, допоможе центр зайнятості”- наголосила пані Галина Яворська. Світлана Просвєтова, переселенка із зони АТО, знайшла роботу у супермаркеті “Сільпо” і в найближчий час вже приступить до роботи, а Цимбал Маргарита готова розглянути пропозиції у ТОВ “ТД Теркурій” та “СЕ Борднетце-Україна”, навіть якщо ця робота не зовсім відповідає її кваліфікаційному рівню. Присутні на зустрічі були ознайомлені із переліком професій та організацій, які в першу чергу готові взяти на роботу осіб із числа переселенців.

По закінченню заходу присутні щиро дякували за допомогу у вирішенні їх соціально-побутових проблем та за інформування щодо послуг служби зайнятості. Всього в заході взяли участь 20 осіб, які на даний час перебувають на території села.

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості
Заступник директора - Г.Д. Яворська

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.