Дбаємо про роботу для переселенців разом

18 Вер 2014 / 13:04 | Переглядів: 2114

біженці

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи з початку року звернулись 58 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, з них 19 осіб, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим та м. Севастополя, 30 мешканців Донецької та 9 - Луганської областей.

За станом на 01 вересня 2014 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 24 кримчан та жителів східних областей України, з якими проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи. Завдяки співпраці центру зайнятості з органами влади та роботодавцями за цей період працевлаштовано 24 особи.

Так, для прикладу, переселенець з Криму Василь Зорій, який з сім'єю переїхав до Тернополя завдяки центру зайнятості працевлаштувався на ВАТ "Опілля". Роботою задоволенний не тільки сам пан Василь, а також керівництво пивоварні.

Донеччанин Івченко Віталій та жителька Криму Бабіна Марія також скористались послугами служби зайнятості, яка спільно з управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради працевлаштували їх педагогами в навчальні заклади м.Тернополя.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.