Міський бюджет Тернополя збільшать на 16 мільйонів гривень

19 Лис 2015 / 15:55 | Переглядів: 1804

бюджет 8475

Більше 30 робочих питань булорозглянуто на першому засіданні виконавчого комітету в Тернополі. Зокрема, прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста Тернополя на 2015 рік, затвердили новий регламент роботи виконавчого комітету міської ради та назначили дату наступної сесії міської ради.

- Найбільш такі головніші з них - це найперше буде спрямовано на заробітню плату працівникам позашкільної та дошкільної освіти, тобто дитячі садочки і різні групи- 3мільйона 133тисячі гривень. Крім того буде спрямовано на заробітню плату вчителям по школях - більше півтора мільйона гривень. Крім цього буде спрямовано для проведення ремонтів робіт і придбання необхідного інвентаря для дитячого садочку №3на вулиці Юності - мільйон сімсот вісімдесят тисяч гривень. З тою метою, щоб до кінця року завершити, і садок почав функціонувати, - говоритьміський голова Тернополя Сергій Надал.

Очільник Тернополя зазначає, що також передбачені кошти для виготовлення проектно-кошторисних документацій для реконструкції пляжу "Циганка" та для відкриття амбулаторії сімейної медицини на Сонячному масиві.

Частина запланованих коштів буде спрямованона додаткове харчування в лікарнях, школах та дитячих садочках .

Гроші спрямують і на придбання медикаментів, сучасне обладнання у лікарні, інвентар у спортивні школи та на підтримку малозабезпечених сімей.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.