Довідка-підтвердження статусу резидента України: термін дії та порядок видачі

05 Жов 2016 / 11:09 | Переглядів: 1489

податкова електронний сервіс дфс

Форму довідки-підтвердження статусу податкового резидента України та порядок її видачі податковою інспекцією визначено наказом ДПА України від 12.04.2002 № 173 "Пропідтвердження статусу податкового резидента України".

Згідно з пунктом 2 вказаного документа довідку-підтвердження статусу податкового резидента України видає державна податкова інспекція за місцезнаходженням юридичної особи (місцем проживання фізичної особи) на своєму бланку протягом 10-ти робочих днів з моменту подання письмового звернення такої особи.

Звернення щодо отримання такої довідки може бути подано особисто заявником, уповноваженою на це особою або надіслано поштою.

Засвідчена підписом керівника податкової інспекції та печаткою довідка видається заявнику (уповноваженому представнику заявника) або відправляються поштою. Однак, слід зазначити, що даний документ діє в межах календарного року та потребує щорічного оновлення.

Довідково: з початку 2016 року у Тернопільській ОДПІ підтверджено статус податкового резидента України 117 особам.

Детальніші консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул.Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.