Виконавчий комітет вніс зміни до бюджету Тернополя

01 Жов 2015 / 12:12 | Переглядів: 1554

бюджет 8475

На черговому засіданні виконавчого комітету внесено зміни до бюджету Тернополя, зокрема виділено додаткові кошти на виплату заробітної плати працівникам освіти у розмірі більше 6 млн. грн. та працівникам медичної галузі - понад 4 млн.грн. Також виділено кошти на проведення місцевих виборів.

"У зв'язку із завершенням виконання робіт управлінням ЖКГ та економією коштів додатково направлено на капітальний ремонт дворів 1 млн. 430 тис. грн., - розповідає міський голова Сергій Надал. - На облаштування та здійснення ремонтних робіт ДНЗ №3 (новостворений садочок на вул. Юності) виділено майже 900 тис. грн., а також передбачено кошти на ремонти приміщень у школі №8".

Також буде освітлено спортивні майданчики у парках міста та передбачені кошти на облаштування вуличних тренажерів у парках "Топільче" та "Національного відродження".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.