Десятки тисяч податкової звітності – уже в податковій

18 Лют 2015 / 12:16 | Переглядів: 1337

Декларація

Насиченим та активним був січень та дев'ять днів лютого і для платників податків і для фахівців Тернопільської ОДПІ. Адже, впродовж сорока днів здавалась річна та квартальна податкова звітність з багатьох податків та зборів, які контролює податкова інспекція. Загалом, до інспекції надійшло майже 64 000 документів такої звітності.

Найбільшу зручність відчули ті, хто звітує “електронкою”, адже з дому чи офісу, вдень чи вночі, є можливість надіслати, захищену електронним цифровим підписом, звітність з усіх платежів. Засобами телекомунікаційного зв'язку відзвітували 99% платників ПДВ, 96% звітності по єдиному соціальному внеску (по найманих працівниках) теж надіслано без відвідування інспекції. А до 20 лютого відсоток звітувальників ПДВ однозначно складе 100%, адже це передбачено новими нормами Податкового кодексу, в рамках здійснення електронного адміністрування даного податку, що є важливим кроком до його прозорості.

Нагадуємо, що електронний цифровий підпис (ЕЦП) безкоштовно можна оформити у Центрі обслуговування платників Тернопільської об'єднаної ДПІ за адресою: Білецька 1, кабінет 122, довідки за телефоном: 23-53-61 та 43-46-10.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.