Бюджет Тернополя отримав майже 216 млн грн податкових надходжень

12 Кві 2017 / 12:44 | Переглядів: 1415

Податкова гроші

Податок на доходи - серед лідерів. У Тернопільської ОДПІ інформували, що впродовж січня-березня поточного року бюджет міста Тернополя отримав майже 216 млн грн податкових надходжень. А це майже на 59 мільйонів більше, як за такий же період минулого року.

Більш як половина надходжень - це податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 130,5млн грн, ще 39 млн грн поступило єдиного податку, та 19,5 млн грн - акцизу. Аземлекористувачі внесли до бюджету 21 млн грн плати за землю.

Також, в інспекції інформували, що залишилось менше ніж місяць, щоб задекларувати отримані у 2016 році доходи. Останній день подання декларацій про майновий стан і доходи - 3травня. Отримати вичерпні консультації та практичну допомогу у заповненні декларацій можна уЦентріобслуговування платників. Телефон для довідок 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.