Бізнес Теребовлянщини та фахівці ДФС області обговорили новації податкового законодавства

03 Бер 2015 / 16:38 | Переглядів: 2575

податкова будівля

Зустріч із представниками великих підприємств Теребовлянщини відбулася нещодавно з ініціативи Головного управління ДФС області в рамках проведення заходів з роз'яснення громадянам особливостей сучасної податкової реформи.

Заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик наголосив на важливості обговорення із громадою проблемних питань щодо наповнення бюджету і ведення бізнесу в регіонах, визначення спільної позиції для їх вирішення, встановлення довірливих і взаємовигідних відносин між органами ДФС, платниками та місцевими органами виконавчої влади.

"Цього року нами не вперше організовуються дискусії із підприємцями та бухгалтерами Тернопілля, - наголосила заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Надія Лопатинська. - Спілкування із місцевими громадами уже принесло багато користі і для них, і для держави в цілому. Тому ми будемо тільки раді наданню кваліфікованих і розгорнутих відповідей на запитання щодо правильного застосування норм податкового законодавства усім бажаючим"

Під час проведення особистої зустрічі з представниками бізнесу Теребовлянського району піднімалися питання щодо електронного адміністрування податку на додану вартість, особливостей справляння у 2015 році акцизного податку по всіх групах підакцизної продукції, нових правил адміністрування єдиного соціального внеску, що включають в себе також можливість застосування знижувального коефіцієнта для працедавців, порядку застосування податкового компромісу тощо.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.