Під час фестивалю сомель'є та бармени ресторанів, які знаходяться на території гірськолижного курорту, кожен за власним рецептом, приготують гарячі напої, які найбільше полюбилися відпочиваючим у період гірськолижного сезону - глінтвейн, грог, гарячу сангрію, глогг, пунш і запропонують спробувати їх гостям.
Оцінювати правильність приготування та подачі напоїв буде компетентне журі та "народне журі", що складається з гостей фестивалю.В рамках фестивалю пройдуть дегустації та майстер-класи від сомель'є та барменів.
Фахівці розкажуть про походження глінтвейну, підходящих для нього винах і спеціях, правилах приготування і подачі, повідають, як і з чим слід поєднувати глінтвейн, дадуть рекомендації по культурі пиття цього гарячого винного напою і підберуть для кожного гостя відповідно його смаку сорт вина для приготування глінтвейну .На ці заходи вхід за попередньою реєстрацією.
Цікавою буде і культурно-розважальна програма: концерт, шоу барменів, алкогольні конкурси, снігова дискотека.