Юним тернополянам допомагатимуть у організації футбольних турнірів

16 Жов 2015 / 15:51 | Переглядів: 1436

6р4а

13 жовтня на універсальному спортивному майданчику по вулиці Д.Галицького зібрались три команди юних футболістів, щоб здобути "Кубок Східного". Ці юні хлопці майже кожного дня збираються у своєму мікрорайоні, щоб відточувати свою майстерність у футболі, цього ж разу зібралися аби визначити кращого. І навіть погода не завадила їм прийти та поборотися за почесне звання володарів "Кубка Східного".

Організував турнір Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

У нелегкій боротьбі перемогу здобула команда "Баламуди" у складі: Драбовський Роман; Бойко Едуард; Дармограй Олександр; Соколовський Юрій; Кочмар Петро; Кліпс Максим; Кліпс Андрій. У підсумку здобувши основний приз - кубок. ІІ місце зайняли "Артісти", а ІІІ місце - "Легіон".

Усі команди були нагороджені грамотами управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та солодкими призами.

"Якщо Вам 14-15 років і Ви граєте у дворі з друзями футбол, звертайтесь у наш центр. Ми з радістю допоможемо організувати турнір серед дворових команд Вашого мікрорайону"- йдеться у повідомленніТернопільського міського центру фізичного здоров'я населення управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.