Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа №1 завтра відзначить 70-річчя

18 Жов 2017 / 17:46 | Переглядів: 6850

Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа №1 завтра відзначить 70-річчя

Шановні випускники, учні всіх років, їхні родичі, партнери, освітяни, тернополяни!

Тернопільська дитячо-юнацька спортивна школа №1 відзначає 70-річчя з дня заснування. Із цієъ нагоди відбудеться святкування з грандіозною шоу-програмою, музичними виступами, міні-парадом тренерів та їхніх чемпіонів, врученням почесних подяк, зустрічами випускників, друзів та партнерів школи.

Режисери та організатори свята КЗ ТМР КДЮСШ №1 м.Тернополя підготували як гумористичний сценарій за участі професійних акторів, що по своєму покажуть кожен вид спорту, так і урочисту частину із вшануванням ветеранів, кращих спортсменів школи, партнерів та людей, які зробили чималий вклад у розвиток спорту в Тернополі.

- За 70 років існування закладу, наші тренери зуміли гідно продовжити та якісно розвинути справу засновників школи. Ми маємо чим пишатися, у нас великі здобутки. Чимало наших вихованців стали тренерами та працюють у нас, продовжуючи справу наставників, - каже директор КДЮСШ №1 Катерина Барабаш. - Цим святковим заходом у "Подолянах" ми хочемо підкреслити роль дитячого тренера в сучасному спорті. Адже саме у нас зароджуються зірочки, і лише від тренера залежить, як яскраво вони засяють на спортивному олімпі. У нас діти розвивають не лише фізичні, а, в першу чергу, людські якості. Ми вчимо їх відповідальності, поваги до спорту, та особливо до суперників, з якими юним спортсменам доводиться конкурувати та змагатися.

Адміністрація та колектив школи хочуть показати місту свою роботу, згадати вклад кожного педагога, чемпіона, батьків, котрі довірили талант своїх дітей тренерам.

- Уже створені спеціальні банери про кожне відділення нашого закладу - від історії до сучасності, від перших чорно-білих фотографій до сучасних. Вони проведуть гостей свята коридором часу, викличуть у випускників чимало веселих спогадів та приємну ностальгію. А сучасникам покажуть весь процес розвитку кожного виду спорту, який пропагує наша школа, - каже заступник директора з навчально-тренувальної роботи Галина Ралло.

Адміністрація закладу щиро запрошує усіх бажаючих на ювілей 19 жовтня із 15.30 у концерт-хол "Подоляни"!

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.