Тарас Юрик привітав срібних призерів всеукраїнського турніру "Шкіряний м'яч"

14 Чер 2017 / 17:04 | Переглядів: 2689

Тарас Юрик ыз футболыстами ТЗОШ 29

Голова Федерація футболу Тернопільської області Тарас Юрик привітав учнів Тернопільської ЗОШ №29, які гідно представили нашу область на фінальній частині кубку "Шкіряний м'яч " в категорії U-11 та зайняли почесне 2 місце.

Як повідомляєhttps://ffternopil.com/, цей турнір є одним із наймасовіших футбольних змагань в Україні. Щоб вийти у фінал Тернопільським школярам під керівництвом тренера Володимира Ясюченя прийшлося подолати спортивний шлях від міських, зональних та фінальних обласних змагань до зональних та фінальних всеукраїнських етапів.

У фіналі, що відбувся на стадіоні "Кремінь-Арена" м. Кременчука Полтавсьої області, наші школярі поступилися тільки футболістам з Харкова, залишивши позаду колективи з Чернівців, Києва, Кременчука, Вінниці та інших сильних регіонів України.

Срібні нагороди турніру вибороли:Колько Олександр, Москальов Олег, Процик Сергій, Шеліга Богдан, Сорока Олександр, Бульчак Олег, Мартинович Валентин, Клим Христина, Новаков Матвій, Кикіш Володимир.

- У нас зростає гідна футбольна зміна, успіхів і майбутніх перемог нашим маленьким футболістам!, - сказав Тарас Юрик.

Окрім слів вдячності від федерація команда ЗОШ №29 отримала 10 футбольних м'ячів.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.