Повір у свою мрію!

16 Тра 2013 / 10:17 | Переглядів: 2649

данон кубок націй лого

Україна, Київ, 30квітня, 2013: З 15 по 19 травня в 7-ми містах України пройдуть півфінали українського етапу чемпіонату світу з футболу серед дітей "Кубок Націй Данон".

В цьому році відбіркові зональні змагання відбудуться у містах:

Тернопіль, Стадіон "КЗДЮСШ", 16 травня, 10.00

На півфінальних турнірах юні футболісти розіграють 7 путівок на Всеукраїнський фінал Кубку, який відбудеться 26 травня в Києві на стадіоні "Спартак", де до "великої сімки" на правах господарів приєднаються київські юнаки.

А вже у вересні цього року команда-переможець національних змагань представить Україну на міжнародному фіналі турніру "Кубок Націй Данон" у Лондоні та зустрінеться з юнаками з 45 інших країн. Так в 2012 році в Одесі команда "Кремінь-2001" з м. Кременчук (СШ № 1) в запеклій боротьбі здобула перемогу та потрапила до Варшави, де за головний приз турніру змагалися команди з 40 країн - переможці національних турнірів.

Генеральний директор "Данон Україна" Даріо Маркетті: "Як батько, я роблю усе, аби мої діти мали твердий характер, міцне здоров'я та непереборне прагнення досягти мети. Як голова компанії "Данон" в Україні, я прагну будувати здорове суспільство - створюючи якісні продукти харчування та нові можливості для розвитку зростаючого покоління. Кальцій та інші поживні речовини у молочних продуктах "Данон" зміцнюють тіло. А наш ініціативи, такі як "Кубок Націй Данон", зміцнюють волю, бажання йти до мети, дарують віру у мрію. Сьогодні кожен із українських хлопчаків, що ганяють м'яча після уроків, має шанс стати справжньою зіркою футболу. Я вболіваю за Україну та бажаю нашим командам успіху!"

"Кубок Націй Данон" є наймасштабнішим дитячим футбольним чемпіонатом у світі серед непрофесійних гравців у віці 10-12 років. Щороку у змаганнях "Кубок Націй Данон" на чотирьох континентах беруть участь близько 2,5 мільйони хлопчаків, з 25 000 шкіл та 20 000 клубів. Усе - заради шансу отримати приз з рук легендарного Зінедіна Зідана, офіційного посла "Кубку Націй Данон".

В Україні турнір відбувається 11-ий раз! І кожного року в національному етапі "Кубку Націй Данон" беруть участь більше 200 000 юних футболістів з понад 8 000 шкіл зі всієї країни.

Найбільш вдалим для України в історії турніру "Кубок Націй Данон" виявився виступ на міжнародному фіналі в 2000-му році, коли бронзову медаль виборола команда з Кременчука. В 2010 році на турнірі в Південній Африці учні львівської середньої школи №73 посіли почесне п'яте місце з понад 40 команд-суперниць.

Дана соціальна ініціатива реалізується за підтримки та під патронатом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Партнерами компанії Данон також традиційно є Асоціація аматорського футболу України, компанія ADIDAS та Gala Radio.

Гаслотурніру "КубокНацій Данон" - "Повір у свою мрію!".Основними цінностями є отримання задоволення від гри тадотримання принципу "чесна гра, взаємна повага та культурний обмін". Враховуючи вік учасників, змагання відбуваються за особливими правилами - на половинці справжнього поля, за значно скороченим ігровим часом. Але від цього гра не стає менш видовищною. Азарту та пристрастям на полі позаздрить великий футбол.

Дитячий футбольний турнір, який компанія "Данон" проводитьз 2000-го року, отримавофіційневизнаннявід ФІФА та високу оцінкусвітового футбольного співтовариства.Турнір знайшов підтримку і серед світових зірок, так національними послами "Кубку Націй Данон" в кожній країні стали: Інієста в Іспанії, Кафу - в Бразилії, Деко - в Португалії.

Група компаній "Данон" - світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Діяльність компанії зосереджена на випуску молочних продуктів, дитячого харчування та мінеральної води. До портфелю Групи входять такі бренди, як Danone, Activia, Danissimo, Nutricia, Evian та ін. Група "Данон" представлена в 120 країнах світу. Компанії належить більше 160 заводів, на яких працюють близько 80 000 співробітників. Місія "Данон" - нести здоров'я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі.

Компанія "Данон Україна" є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок "Актімель", "Активіа", "Растішка", "Даніссімо", "Живинка", "Веселий пастушок", "БіоБаланс", "Тьома", "Простоквашино", "Галактон", "Смешарики", "Кремез". Виробничі потужності компанії "Данон Україна" налічують 3 заводи. У 2006 році компанія "Данон" придбала молокозавод "Родич" у м. Херсон, який було модернізовано та перейменовано на "Данон Дніпро". Зараз на заводі виробляється до 30% продукції "Данон". У 2010 році в результаті об'єднання компаній "Данон" та "Юнімілк" до активів приєднано Київський міськмолокозавод "Галактон" та Кременчуцький міськмолокозавод "Кремез", що інтенсивно модернізуються відповідно до стандартів "Данон".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.