Олена Підгрушна отримала заслужену нагороду від НОК

01 Тра 2012 / 14:31 | Переглядів: 2159

Підгрушна Олена

20 квітня дві представниці біатлону - Олена Підгрушна і Віта Семеренко, які були визнані найкращими спортсменками січня та березня відповідно, отримали з рук президента НОК України Сергія Бубки статуетки, дипломи й грошові винагороди.

Олімпійський 2012 рік розпочався тріумфом Олени Підгрушної на чемпіонаті Європи в словацькому місті Осрблі. Три золоті нагороди у спринті, гонці переслідування та естафеті -доробок нашої спортсменки.

І цього сезону звання лідера команди підтвердила Віта Семеренко - "бронза" на чемпіонаті світу у німецькому Рупольдінгу (спринт) та два подіуми на етапі Кубка світу в російському Ханти-Мансійську (спринт, гонка переслідування).

Керманич Національного олімпійського комітету України побажав біатлоністкам гарно відпочити та вже з новими силами розпочати новий переможний сезон. Дівчата, в свою чергу, пообіцяли не здавати обертів і радувати новими перемогами й надалі.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.