Новацька спартакіада

03 Лис 2015 / 12:26 | Переглядів: 2723

спартакіада школа змагання спортзал

27 жовтня у спортивній залі Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов пройшли змагання серед новаків, так називають наймолодших пластунів віком 6 -11 років.

Новацька спартакіада зібрала п'ятдесят двох юних скаутів Тернополя, котрі виявили бажання гарно і з користю провести час та отримати незабутні емоції. Основною метою цього заходу є популяризація спорту серед дітей молодшого шкільного віку, який є невід'ємною частиною здорового способу життя.

У змаганнях взяли участь 4 команди, сформовані з хлопців: "Супер діти", "Соколи", "Завойовники", "Лакоста" та 4 команди з дівчаток: "Пуми", "Пантери", "Патріоти", "Ромашки". Наставниками для учасників стали 10 волонтерів із старшого юнацтва.

Атмосфера на спортивних змаганнях панувала дружня і тепла. Новаки та новачки випробували себе у захоплюючих та цікавих змаганнях: турнірі з футболу, "Хусті", "Вибивному", "Мавпячому футболі". Бойовий дух та прагнення перемоги діти продемонстрували у спортивних естафетах: "Човниковий біг", "Скакалки", "Ланцюжок", естафета парами, "Тачки", "Павук".

А проявити творчі здібності та дізнатись багато нового про Олімпійські ігри юні скаути змогли на "Майстерці". На цьому етапі вони виготовили буклет "Твоя перша Олімпійська пам'ятка". Провела майстер-клас Гоца Світлана Вікторівна, провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення.

Після напруженої боротьби перемогу серед новачок здобула команда "Ромашки", серед новаків - "Завойовники". Під оплески та вигуки "Слава!" переможців нагородили медалями, усіх учасників - значками з логотипом ПЛАСТу.

На завершення, як годиться у пластунів, усі виконали гімн, спільно помолились та з хорошим настроєм і масою позитивних вражень розійшлись по домівках.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.