Виставка "АРТ-формат"

14 Лис 2013 / 10:44 | Переглядів: 2076

арт формат

Якщо Ви бачите себе у художній діяльності, тоді потрібно розвивати свої творчі здібності, відкриватися більш як творча особистість, креативна людина, та просто весело і корисно для себе провести час. Тебе чекають цікаві майстер-класи та незабутні враження від побаченого. Всеукраїнська громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив" запрошує тебе прийти і бачити це все на власні очі.
Виставка "АРТ-формат" проводитиметься 17 листопада 2013 р. у торговельно-розважальному центрі ПОДОЛЯНИ з 11.00 год - 17.00 год.
Це доволі оригінальний захід, під час якого усі охочі зможуть познайомитися з новими та цікавими людьми в такий спосіб , як перегляд їх творчих робіт. Будуть показані роботи різними техніками та стилями виконання.

Усі учасники отримають особливий подарунок - чудовий настрій та нові вміння.

Не пропусти цю подію ! Чекаємо на кожного ! :) Тому, пропонуємо Тобі поринути у світ естетики разом з нами :)

Детальніше можна дізнатися тут: https://vk.com/art__format

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.