У Тернополі відбудеться благодійний мега-концерт з Лондона на підтримку дітей-сиріт

03 Сер 2017 / 10:03 | Переглядів: 2973

У Тернополі відбудеться благодійний мега-концерт з Лондона на підтримку дітей-сиріт

Британський популярний мега хор "Rock Choir" з Лондона та Тернопільський колектив "Зоринка" за ініціативи активної талановитої співачки Христини ДмитрикChristina Dmytryk Clark,котра є тернополянкою та переможницею відбіркового туру на осліп "Голос Країни 2017" спільно з БФ "Майбутнє сиріт" привернуть увагу до доль та майбутнього дітей-сиріт та дітей, які позбавленні батьківського пікулвання в Україні та зокрема в Тернопільській області під час благодійного мега-концерту.

Благодійний захід відбудеться на центральній площі міста Тернополя 4 серпня 2017 року.

Початок концерту о 17:00 год.

Рок-хор - провідний сучасний хор у Великій Британії, для кожного і всіх хто бажає приєднатися! Рок-хор описується засобами масової інформації як "національне явище", пропонує відчути добро, дружню репетицію хорів для громади. Тут немає прослуховуваннь чи вимог до музики.

Якщо ви полюбляєте рок та дитячу творчість завітайте на свято щастя і дружби. На вас чекатимуть цікаві призи, емоції та знайомства.

БФ "Майбутнє сиріт" запрошує до партнерства:
- 20 волонтерів
- соціально-відповідальний бізнес

Контакти: 0975530820 - Андрій, голjва БФ@Майбутнєсиріт@
#christinarockchoir

Наша ціль - привернути увагу громади до проблем випускників інтернатних закладів та зібрати 50тис.грн. на допомогу 14 дітям-сиротам, які вперше вступають в самостійне життя у 2017 році.

Також, зібрана допомога піде на підтримку волонтерського проекту "Наставництво для дитини з інтернатного закладу", який започаткований у 2016 році на території Тернопільської області потребує максимальної підтримки нашої громади.

Також пожертви приймаються на рахунок благодійного фонду "Майбутнє сиріт" за посиланнямhttp://orphansfuture.org/donate/donate.php?lang=ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.