Тернопіль: «365 днів з великим Митрополитом»

31 Лип 2015 / 21:55 | Переглядів: 1428

шептицький

Постать Митрополита Андрея Шептицького в історії українського народу, його культури, духовності займає велике місце і користується як в Україні, так і за її межами в християнському світі загальною повагою і пошаною.


2015 - ювілейний рік митрополита Андрея Шептицького. 29 липня 2015 минає 150 років від дня народження графа, митрополита Шептицького. В нашій бібліотеці проходять Дні духовності по вшануванню Великого митрополита. В читальному залі до цієї ювілейної дати розміщена розгорнута тематична викладка книг: "Митрополит Андрей Шептицький - визначна постать України".

Працівник юнацької кафедри Бойко Н.В. провела огляд-мандрівку: "365 днів з великим Митрополитом". На заході були присутні гуртківці Тернопільського еко - центру і члени вітальні "Берегиня", які ознайомились з літературою яка є в бібліотеці по життєвому шляхові Великого Митрополита, адже твори Шептицького - це скарб мудрості.

Книжка "365 днів з Великим Митрополитом" - спонукатиме людей до читання творів Андрея Шептицького, які є великим скарбом християнської мудрості.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.