Казка "Як Ян врятував Тернопіль"

19 Січ 2018 / 19:00 | Переглядів: 2770

Ірина Мацко. Літстудія "Майстерня казки"

Ось таку чудову історію написали учасники літературної студіїІрина Мацко"Майстерня казки" спільно зMedialab Ternopil. Маленькі фантазери також взялися за озвучення персонажів та глибоко перейнялися їх життям.

Кожному була відведена своя частина тексту та особлива його подача. Спостерігати за професійним виконанням такої незвичної для дітей роботи було не лише приємно, це неповторні миті, які надихають творити, - ділиться враженнями Оксана Ратушняк, керівник медіа лабораторії.

https://soundcloud.com/medialab-ternopil/yak-yan-vryatuvav-ternopl-rina-matsko-ta-maysternya-kazki


Спільна казка вийшла чудова, бо цілих чотири заняття усі разом вигадували, сперечалися, шукали сюжет, уявляли героя і, зрештою, створили. Казка "Як Ян врятував Тернопіль" про наше місто, де трошки історії, трошки дива і нехай тільки у казці, але ми зберегли наше місто від руйнування у роки війни, - розповідає Ірина Мацко.

Текст читали:

Соломія Братків, Данило Петров, Андрій Белей та Максим Костогриз.

Звук:Taras Sotula

Запис здійснено у медіа лабораторії ПК "Березіль" завдяки "Програмі транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013" таМолодіжний Центр Тернопіль/Youth Centre Ternopil.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.