Казка під назвою життя

01 Сер 2013 / 16:28 | Переглядів: 2221

мозок

Ще давно до твого народження був написаний сценарій твого життя,кожен день, кожна секунда,хвилина,година, все те, що ти робитимеш протягом свого життя. Це як кадрик із кінофільму, ані швидше як не корометражка, а довгометражка, фільм у розмір всього життя, це і трагедія й комедія водночас, а ще інколи мелодрама, інколи і бойовик, а що по-різному буває. Головну роль ти ж сам гарєш і як там кажуть "І як написано і так уже і буде..." нічого тут не зміниш, Хоч ми і господарі,творці своєї казки, але...не повністю,що вже призначено нам вище того вже не зміниш ніяк,уви,на жаль,а може і на щастя... Як здавалося б просто сидіти і дивитися серіальчик по телевізору або комедійку, так і ти граєш свою роль і не важливо як ти її гарєш, важливо, що ти проживаєш все і погані моменти і хороші, одні тебе зміцнюють, інші вбивають, але так чи інакше ти стаєш сильнішим.мужнішим, хоробрішим. Все, що не робиться то на краще.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.