Фестиваль середньовічної культури “Ту Стань! – 2013″ оголошує Конкурс вуличних музик!

25 Лип 2013 / 11:09 | Переглядів: 1987

турстань фестиваль

Тустань увосьме запрошує відчути атмосферу середньовіччя на Фестивалі української середньовічної культури “Ту Стань! - 2013″. Традиційно Фестиваль пройде у перші вихідні (з 2-го до 4-го) серпня в с. Урич Сколівського р-ну Львівської обл. Цьогоріч ми розпочинаємо тривалий проект зі створення середньовічних укріплень на фестивальній галявині.

Особливістю Фестивалю стане Конкурс вуличних музик, поважними членами журі у якому стануть самі ж відвідувачі Фестивалю. Гурти, що найбільше припадуть до душі гостям, зможуть виступити на вечірньому концерті в неділю, а гурт, що збере найбільше глядацьких симпатій, отримає грошову винагороду.

Детальну інформацію про зголошення та умови участі можна знайти на сторінці сайту.

Також буде збільшено територію історичного табору та реалізовано нову атракцію - Середньовічний спортзал. Звичайно, дійство не обійдеться і без традиційного нічного штурму фортеці. На Фестивалі всі охочі зможуть відчути на собі вагу обладунків і позмагатись у середньовічних боях.

Протягом трьох днів атмосферу Фестивалю доповнюватимуть веселі скоморохи, майстер-класи від ремісників та нічні етно-танці.

Вартість входу на Фестиваль:

за 1 день - 40 грн,

за всі 3 дні - 60 грн.

Поважай древню культуру - приїжджай на Тустань!

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.