Афіша

03 Жов 2012 / 11:34 | 1 коментар | Переглядів: 2302

анонс

Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

7 жовтня - стара казка на новий лад "Ще раз про Червону Шапочку" (С.Єфремов).

Початок - 12.00, 14.30.

Вартість квитків для дітей і батьків - 12 гривень.

Тернопільська обласна філармонія

Увага! Музичну виставу за мотивами п'єси Богдана Мельничука та Івана Ляховського "Соломія Крушельницька" перенесено з 4 жовтня на 16 листопада - день пам'яті великої співачки. Щоб дізнатися детальнішу інформацію, стежте за анонсами.

Книгарня "Є"

3 жовтня - презентація книги "Магія українців вустами очевидця" тернополянки Лілії Мусіхіної.

Її книга ґрунтується на особистих дослідженнях та відкриттях, зроблених під час численних експедиційних розвідок Україною. Тернополянка Лілія Мусіхіна, яка вже понад 10 років мандруючи селами України, вивчає народні вірування та обряди, розкаже про обереги для всієї родини, про магічне використання ляльки-мотанки, їхні типи та первісне призначення, про таємний світ духовної народної культури, про магічні дії та рослини. Іншими словами, - влаштує цікаву екскурсію для мешканців файного міста Тернопіль світами української магії.

Початок - 18.00.

Тернопільський міський стадіон

7 жовтня - концерт гурту "Океан Ельзи".

Колектив вирішив разом з глядачами концерту зробити свій внесок у підтримку муніципального футбольного клубу "Тернопіль", на стадіоні якого й відбудеться виступ. З кожного придбаного квитка по 3 гривні буде передано на розвиток команди. Тож кожен городянин, який завітає на концерт, може підтримати місцеву команду!

Вартість квитків - 55-220 гривень.

Початок - 19.00.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.