Заповнюєте платіжку? Обирайте правильний код виду сплати

13 Гру 2013 / 18:43 | Переглядів: 2040

звернення

З 26 листопада діють нові вимоги щодо заповнення документів на переказ у разі сплати податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру зарахованих коштів

Для сплати суми податків і зборів/єдиного внеску потрібно обирати код "101", для перерахування до бюджету суми митних платежів - "351", для перерахування коштів з одного рахунку на інший - "108".

Аби погасити суму податкового боргу юридичній особі потрібно обрати код "054", а фізичній - "055".

Загалом список налічує 47 кодів, які поділяються на 2 блоки: види сплати за податками і зборами, види сплати за митними платежами.

Нагадаємо, що з 26 листопада діють нові вимоги щодо заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, затверджені наказом Міндоходів від 22.10.2013 №609.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.