Єдиний внесок з нового року - «новий»

21 Гру 2017 / 08:09 | Переглядів: 2625

податкова єдиний соціальний внесок

З 1 січня 2018 року фізичні особи-підприємці, в тому ж числі ті, які перебувають наспрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, особи, які проводять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, які не відносяться до осіб, що підлягають загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню з інших підстав - зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований закалендарний квартал, до 20 числа місяця, наступного за звітним кварталом. Про це нагадали у Тернопільській ОДПІ.

Також, платники єдиного податку 1 групи втрачають право на сплату ЄВ в сумі не менше 0,5 мінімального страхового внеску. Відтак, зобов'язані будуть сплачувати його в розмірі, неменшому ніж мінімальний страховий платіж, тобто, на загальних підставах.

Докладніші консультації - у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.