Які документи потрібні для за реєстрації касового апарату?

23 Тра 2017 / 10:00 | Переглядів: 2476

податкова електронний сервіс дфс

У відділі реєстрації та обліку платників Тернопільської ОДПІ повідомили, які документи потрібні для реєстрації РРО. Зокрема, до податкової інспекції слід подати:

  • заяву про реєстрацію за формою № 1-РРО;
  • копію документа, що підтверджує факт купівлі РРО чи іншого документа, що підтверджує право власності або користування РРО;
  • копію документа на право власності або іншого документа, що дає право на розміщення господарської одиниці, де буде використовуватися РРО;
  • копію паспорта (формуляра) РРО та копію паспорта модема (у разі застосування зовнішнього модема);
  • копію договору суб'єкта господарювання з центром сервісного обслуговування протехнічне обслуговування та ремонт РРО.

Дальше, у разі відсутності підстав для відмови в реєстрації посадова особа інспекції непізніше двох робочих днів з дня надходження документів приймає рішення про можливість реєстрації РРО, формує та резервує фіскальний номер РРО в інформаційній системі ДФС та видає Вам довідку про резервування фіскального номера РРО за формою № 2-РРО. Після цього, Визвертаєтесь до сервісного центру та надаєте до податкової інспекції копію довідки проопломбування РРО та акт введення в РРО в експлуатацію.

Докладні консультації - у Центрі обслуговування платників: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.