Внесок тернополян в обороноздатність армії – 10 мільйонів гривень

06 Лис 2014 / 12:05 | Переглядів: 1766

гроші1

Протягом серпня - жовтня 2014 року до держбюджету від жителів Тернополя та Тернопільського району надійшло майже 10 мільйонів гривень військового збору.

"В умовах адміністрування нового платежу - військового збору, ми відпрацювали вже три місяці. Варто відзначити, що питанням нарахування і сплати військового збору було присвячено семінари та телефонні "гарячі лінії", - розповів Євген Воробець, заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ.

За словами заступника начальника ТОДПІ, запитати про особливості сплати цього платежу можна і в індивідуальному порядку, зокрема, звернувшись за консультаціями до Центру обслуговування платників.

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України", яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.