У Тернополі та районі тривають заходи із легалізації найманої праці та детінізації зарплати

07 Жов 2014 / 07:51 | Переглядів: 1945

податкова1

За результатами перевірок суб'єктів господарювання з питань дотримання вимог законодавства при використанні у своїй діяльності праці найманих осіб, виявлено 135 неоформлених найманих працівників, як результат - бюджет отримав більше 60 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, - про це зазначив заступник начальника податкової інспекції Василь Кравець.

Проаналізовано діяльність 486 підприємств, які допустили заборгованість по заробітній платі або виплачують її нижче мінімального розміру. Спільно з органами місцевого самоврядування вжито заходів до 31 юридичної особи, і як наслідок - майже 16, 5 млн. грн. заборгованої зарплати виплачено працівникам, а до місцевих бюджетів перераховано більше як 2 млн. грн. податку на доходи.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.