Зарплатні борги зменшились

21 Чер 2013 / 14:22 | Переглядів: 2052

податкова будівля

Лише протягом травня поточного року 8 суб'єктів господарювання Тернополя та Тернопільського району погасила заборгованість із виплати заробітної плати на суму понад 1,1 млн. грн. Відтак до місцевого бюджету поступило 133,9 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець. Він зазначив, що контроль за своєчасною та повною сплатою податку на доходи фізичних осіб, вжиття заходів щодо зменшення правопорушень у сфері виплати заробітної плати та доходів громадян залишаються й надалі перебувають серед пріоритетних напрямків діяльності тернопільських міндоходівців.

Загалом, протягом січня-травня цього року погашена заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам 21 суб'єктом господарювання-юрособою обласного центру та району на загальну суму понад 5 млн. грн. та відповідно в бюджет поступило податку на доходи фізичних осіб у сумі 618,8 тис. грн.

За матеріалами управління оподаткування фізичних осіб
Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.