У Бучацькій центральній комунальній районній лікарні виявлено втрат на суму майже 140 тис. гривень

16 Лют 2015 / 14:30 | Переглядів: 2682

аудит

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області - Монастириської міжрайонної держфінінспекції - під час ревізії Бучацької центральної комунальної районної лікарні виявили порушень, що призвели до втрат, на суму майже 140 тис. гривень.

Так, лікарнею не перераховано в дохід районного бюджету 50,6 тис.грн., отриманих внаслідок проведення перерахунків зайво нарахованої та виплаченої заробітної плати за попередні бюджетні періоди.

Крім того, через завищення тарифних ставок, різного роду надбавок, проведення індексації у завищених розмірах, нарахування заробітної плати за фактично невідпрацьований час зайво використано на оплату праці та сплату єдиного соціального внеску 36 тис. гривень.

Незаконні витрати бюджетних коштів внаслідок оплати неотриманих послуг з водовідведення та завищеної вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт склали майже 33 тис. гривень.

Внаслідок відсутності належного контролю за поступленням власних надходжень лікарнею за ревізійний період недоотримано більш як 7 тис. гривень.

Ревізією встановлені також порушення законодавства при списанні продуктів харчування, бензину, веденні обліку товарно-матеріальних цінностей тощо.

За недотримання законодавства з фінансових питань 6 посадових осіб лікарні притягнуто до адміністративної відповідальності, за порушення бюджетного законодавства - до установи застосовано фінансові санкції.

Матеріали ревізії скеровано в правоохоронні органи, про її результати поінформовано органи місцевої влади та самоврядування.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.