Тренд року від Міндоходів України

29 Тра 2014 / 08:58 | Переглядів: 1937

інтернет трафік

Електронні сервіси та подання звітності в електронному режимі - основний тренд року Міндоходів України. Вже понад п'ять місяці функціонує "Електронний кабінет платника податків". Протягом цього часу і надалі всі бажаючі зможуть звітувати у електронному вигляді. Тернополяни звітність формуватимуть в одному пакеті, наприклад, декларацію з додатками, та надсилатимуть її до органів Міндоходів у режимі реального часу, використовуючи новий електронний сервіс.

Для подання звітності в електронному вигляді необхідно: отримати електронний цифровий підпис, після чого завантажити із сайту Акредитованого центру сертифікації ключів програмне забезпечення "Програмний комплекс користувача ЦСК". А також авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа і вже тоді розпочинати роботу.

Вважаємо, що такий процес співпраці і обмін інформацією сприяє зниженню податкового тиску на платника податків та поліпшенню партнерських відносин з легальним бізнесом.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.