Тернополяни декларують доходи в режимі on-line

15 Бер 2013 / 10:08 | Переглядів: 1963

інтернет трафік

З часу деклараційної кампанії 693 мешканці Тернополя та Тернопільського району отримали електронні ключі у секторі реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області управління (сектору) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України і подали декларації в електронному вигляді. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець. „Лише за минулий тиждень електронні ключі отримали 211 громадян,” - конкретизував він.

Василь Тарасович зазначив, що тернополяни мають можливість скористатися податковою знижкою і повернути з бюджету частину податку на доходи фізичних осіб. Такою можливістю вже скористалися 980 декларантів, які звернулися до податкової інспекції, аби реалізувати своє право на податкову знижку. Після проведення відповідних розрахунків 257 громадянам належить повернути майже 323 тисячі гривень податку.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.