До декларування закликають квитанції за тепло

15 Лют 2013 / 15:37 | Переглядів: 2068

батарея і кіт

„Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція запрошує громадян до 1 травня 2013 року подати декларацію про отримані у 2012 році доходи, з яких податок не утримувався, отримані іноземні доходи чи інвестиційний прибуток, отримані доходи у вигляді спадщини та дарування та тих, хто має право на податкову знижку. Телефон для довідок: 15-07, 43-46-46”, - квитанції з таким повідомленням на звороті почали отримувати абоненти КП „Тернопільміськтеплокомуненерго”.

На думку тернопільських податківців такий спосіб донесення інформації до платників є одним із найефективніших. Оскільки надходження податку на доходи фізичних осіб від сплати задекларованих громадянами доходів є одним із резервів наповнення місцевого бюджету, то до пропагандної роботи Тернопільською об'єднаною ДПІ було залучено КП „Тернопільміськтеплокомуненерго”. Завдяки розумінню важливості процесу декларування керівництвом підприємства, протягом лютого цього року серед тернополян-абонентів розповсюджено 40 тисяч розрахункових квитанцій щодо сплати послуг за надане тепло разом з вищевказаною інформацією.

Як зазначили податківці, декларування доходів - це важливий процес, що поєднує інтереси держави і суспільства, а належна роз'яснювальна робота з даного питання забезпечить високий результат.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.