Тернопільські підприємці сплатили до міського бюджету в півтора разу більше єдиного податку

30 Січ 2013 / 10:06 | Переглядів: 1494

Гроші

Майже 37,9 млн. грн. єдиного податку сплатили суб'єкти підприємницької діяльності до місцевого бюджету Тернополя протягом 2012 року. Порівняно з попереднім періодом надходження з даного платежу зросли на 20,4 млн. грн. Про це повідомив перший заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець. Він зазначив, що значну частину податку сплатили приватні підприємці-спрощенці, а це - 26,4 млн. грн., що більш, ніж в півтора разу більше, ніж у 2011 році. Підприємства ж поповнили міський бюджет, сплативши 11,5 млн. грн. єдиного податку.

До місцевої скарбниці Тернопільського району поступило 5,9 млн. грн. цього платежу, що на 3,3 млн. грн. більше, порівняно з попереднім роком. Від самозайнятих осіб-спрощенців надійшло 4,9 млн. грн., а від юридичних осіб - трохи більше мільйона, що відповідно на 3,1 млн. грн. та 251 тис. грн. перевищує показник 2011 року.

На думку Василя Тарасовича, така позитивна тенденція сплати єдиного податку суб'єктами господарювання - результат запровадження нової моделі спрощеної системи оподаткування, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та належному сервісу податкової служби для платників податків.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.