Тепло і любов – від Святого Миколая

23 Гру 2014 / 10:49 | Переглядів: 2838

подарунки Миколай

День Святого Миколая - одне з найулюбленіших дитячих свят, яке символізує втілення мрій та віру в диво. Та цього року багато українських дітей зустріли це свято по-особливому. Адже, у зв'язку із ситуацією в країні чимало хлопчиків та дівчаток зі сходу України мусіли покинути рідні домівки та переїхати в інші міста, в яких раніше ніколи й не були. А інші дітки не могли розділити радість від подарунків із татами, адже вони захищають їх у зоні проведення АТО.

Аби нагадати таким дітям, що Святий Миколай надзвичайно добрий та справедливий і пам'ятає про кожного, до них у гості завітали працівники Головного управління ДФС у Тернопільській області. Завітали не просто так, а щоб передати їм вітання та подарунки від Миколая.

Спершу заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик та голова Тернопільської організації Всеукраїнської профспілки працівників ДФС Оксана Наконечна завітали у Копичинці. Адже саме там живе та навчається у Копичинецькій гімназії №1 14-річний Роман, чий тато Віталій Матвіїв ось уже який місяць воює на Сході. До цього Віталій Любомирович працював начальником відділу аудиту Чортківської ОДПІ. Хлопця привітали просто у гімназії, тож приємно здивованим і зворушеним був не лише він, а й його однокласники та вчителі, які в свою чергу відмітили, що Роман дуже здібний та розумний хлопець і старанний учень.

Наступними подарунки від Миколая, які їм передали Оксана Наконечна та заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Станіслав Денисюк, отримали дітки, які змушені були переїхати до Тернополя з Донецька, де зараз, на жаль, вони не можуть почувати себе у безпеці. Переїхали вони разом із батьками, які раніше працювали в фіскальній службі Донецька, а тепер - в Головному управлінні ДФС у Тернопільській області.

Зокрема, працівники обласної ДФС навідались до шестирічного Олексія. Зараз він навчається в першому класі школи №10 Тернополя. Каже, що в школі йому сподобалося і він уже знайшов собі нових друзів.

Без подарунків не залишилась і восьмирічна Полінка, яка тепер разом із батьками живе в Кутківцях та навчається у 25 школі. Дівчинка любить малювати і співати, тож для "посильних" Миколая підготувала сюрприз - заспівала їм пісню про Україну.

Цього року Святий Миколай не залишив без уваги та любові жодну дитину. Саме зараз, коли кожен з нас не повинен залишатись байдужим до тих, хто поруч, це надзвичайно важливо, адже дарує віру та запалює в дитячому серці вогник добра.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.